Zbiranje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov.podjetje  Casper,Dušan Prica s.p.. zbira vaše podatke v primeru izvedbe spletnega nakupa ali ob naročilu za najem vozila . Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.avtodomcenter.si  za namen izvedbe spletnega nakupa ali najema počitniškega vozila se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov (naročila na e-novice), ki se lahko uporabljajo za drugačne namene.

 

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta www.avtodomcenter.si  v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja Casper,Dušan Prica s.p.. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo (direktive EU 95/46/EC, 2002/58/EC in sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189).

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.

 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov za je Casper,Dušan Prica s.p  Dušan Prica , telefon: 031624084 , e-pošta: info@casper.si Veljavnost splošnih pogojev: od 30. 5. 2018 do spremembe oziroma preklica..

 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu z ustreznimi predpisi – kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih mest podjetja Casper,Dušan Prica s.p..

 

Namen uporabe

 

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah uporabnik dovoljuje podjetju Casper,Dušan Prica s.p.. obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Casper,Dušan Prica s.p.. ,da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega trgovine Casper,Dušan Prica s.p.. , ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

 

Navedene podatke lahko podjetje Casper,Dušan Prica s.p.. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Arhiviranje pogodbe

 

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na naslovu Casper, Dušan Prica s.p., Kraigherjeva 14/a, 2230 Lenart v Slov. goricah  Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na info@casper.si