Kako poteka rezervacija?
Povpraševanje ali rezervacije nam lahko pošljete na elektronski naslov info@casper.si dopišete željeni termin, enostavno izberete avtodom, napišete željeno število dni najema in po želji izberete dodatno opremo v naši ponudbi. V najkrajšem času vam bomo odgovorili na povpraševanje in potrdili vašo rezervacijo. Nato v treh delovnih dneh na naš račun nakažete 30% celotnega zneska najema. V primeru neplačila v treh dneh rezervacija ne bo veljavna. Plačilo preostanka zneska najema nakažete na naš TRR račun 30. dni pred odhodom. V kolikor je rezervacija podana v manj kot 30 dneh pred najemom, je potrebno celotni znesek poravnati v treh dneh po prejeti ponudbi.
Prevzem avtodoma in vračilo?
Avtodom lahko prevzamete od ponedeljka do petka med 12. in 18.uro ali po dogovoru. Čas primo predaje traja 45minut, kjer vam predstavimo pravilno uporabo avtodoma in napišemo primo predajni zapisnik, pregledamo avtodom zunaj in notri in naredimo fotografijo avtodoma. Ob primo predaji vam bomo dali še vse potrebne napotke. Avtodom lahko vrnete od 8. do 11. ure na pogodbeni dogovorjeni dan. Avtodom bomo skupaj z vami pregledali in v kolikor je z avtodomov vse vredu vam kavcijo vrnemo v roku treh delovnih dni na vaš bančni transakcijski račun.
Strošek ob prevzemu?
Obvezno doplačilo 120 eurov, vključuje prijavnino, tendo 4m, nosilec za tri kolesa, eno polno plinsko jeklenko, vinjeta za slovenske avtoceste, voda, kemikalije za kemični wc, končno notranje in zunanje čiščenje(morebitno praznjenje sive vode in wc kasete ni vključeno v to ceno).
Varščina ali kavcija?
3 dni pred prevzemom vozila je potrebno položiti ali vplačati 800 eurov varščine v gotovini ali na TRR. SI56041020110042316 Kavcija se v celoti povrne v treh delovnih dneh, na vaš bančni transakcijski račun po vračilu nepoškodovanega avtodoma ter v skladu z podpisano pogodbo o najemu.
Kako najamem avtodom in kakšni so pogoji za najem?
Na naši spletni strani izberete vam primerno vozilo in dodatno opremo. Povpraševanje pošljete na naš elektronski naslov .Ustrezati morate našim pogojem najema, voznik mora imeti vozniško dovoljenje B kategorije najmanj 3 leta in starost najmanj 21 let. Po odgovoru in prostem terminu lahko zaključite naročilo z vplačilom akontacije. S tem je naročilo potrjeno in vozilo rezervirano na vaše ime.
V kakšnem stanju prejmem in vrnem avtodom?
Avtodom prejmete v brezhibnem stanju z polnim rezervoarjem goriva in polnim rezervoarjem čiste vode. Dodamo polno jeklenko plina, tendo ter nosilce za tri kolesa. V wc nalijemo kemikalije ter dodamo rolico razgradljivega wc papirja. Zraven dobite navodila za rokovanje z avtodomom. Ob vračilu morate natočiti poln tak goriva, temeljito očistiti wc, izpustiti odpadno vodo ter v grobem očistiti avtodom zunaj in znotraj.
Ali lahko z avtodomom potujem v vse evropske države?
Z avtodomom lahko potujete v vse evropske države razen v tiste, ki so v vojnem stanju ali je zaradi drugih vzrokov potovanje nezaželeno. V takšne rizične države se lahko potuje le v primeru, da je to z najemodajalcem prej dogovorjeno in avtodom ustrezno zavarovan.
Kako postopati v primeru okvare, nezgode ali tatvine?
V primeru okvare avtodoma mora najemnik nemudoma obvestiti o tem najemodajalca. Najemnik lahko odpravi okvaro na najbližjem pooblaščenem servisu. V kolikor okvara ni nastala po krivdi najemnika, mora biti račun obvezno naslovljen na najemodajalca. V tem primeru dobite ob vračilu vozila povrnjene stroške . -Najemnik se ob podpisu pogodbe o najemu zaveže, da bo morebitno škodo na avtodomu pri kakršnikoli nesreči, kraji ,vlomu ali poškodb na parkirišču prijavil policiji v tisti državi v kateri se je nesreča zgodila. Obvezno mora o tem nemudoma obvestiti najemodajalca.
Kako je avtodom zavarovan?
Avtodom ima sklenjeno osnovno in kasko zavarovanje pri zavarovalnici Sava z 1% odbitno franšizo. Sklenjeno ima tudi asistenco premium in zeleno karto.
Ali obstaja kakšna odgovornost za najemnika?
-najemnik mora do najetega vozila ravnati kot skrben gospodar -najemnik odgovarja da bo izključno on upravljal z vozilom -najemnik odgovarja v višini 1% odbitne franšize ob nastanku nesreče po njegovi krivdi ( v primeru da zavarovalnica zavrne zahtevke je najemnik dolžan povrniti vse stroške, ki so nastali v času najema ), prav tako najemnik odgovarja za vso škodo ki ne izhaja iz nesreče in je povzročena v času najema.
Kaj je najemniku prepovedano pri uporabi avtodoma?
- Najemniku je prepovedano voziti po neutrjenih in makedamskih cestah - dajati vozila v podnajem drugi osebi - prepovedana je vleka drugih vozil - za vožnjo po vojnih in drugih rizičnih območjih - prepovedano je prevažanje prepovedanih substanc in orožja ali drugih nevarnih snovi - prepovedano je prevažati več ljudi kot je navedeno v pogodbi oz. v prometnem dovoljenju - Najemniku prepovedano kajenje v avtodomu, hoja z čevlji znotraj avtodoma, skakanje z ležišč na tla ali druga nevestna uporaba. V primeru kršitve teh določil je najemodajalec upravičen do povračila vseh stroškov, ki nastanejo v zvezi s temi določbami.
Ali lahko nastanejo pri najemu dodatni stroški?
-V ponudbi je določena cena najema in cena dodatne opreme, ki jo najamete. Dodatni stroški lahko nastanejo: - če vozilo vrnete poškodovano ali z manjkajočo opremo - v primeru storjenih prometnih prekrškov v času najema - v primeru prekoračitve več kot 400 km na dan (doplačilo 0,3€ na km) - pri zamudi vračila avtodoma - pri neupoštevanju drugih najemnih pogojev - v primeru premalo natočenega goriva ob vračilu avtodoma
Ali lahko najemnik pušča dokumente in ključe v avtodomu?
Najemnik mora imeti dokumente vozila in ključe pri sebi. V primeru kraje vozila zavarovalnica ne krije stroškov, če se izkaže da je najemnik pustil dokumente ali ključe v vozilu. V primeru ne-kritja zavarovalnice, nosi vse stroške najemnik.
Cenik dodatne opreme?
Kolo-30 eurov/teden Garmin-30 eurov/teden Šotor-4 osebe-30 eurov/teden Komplet posode-25 eurov/najem Velika miza-/6 oseb-10/najem Miza mala/2 osebi-5 eurov/najem Stol-5 eurov/najem Otroški avto sedež-20 eurov/najem Posteljnina po osebi-15 eurov/najem Set brisač(1 velika+1 mala)-5 eurov/najem Kopalna brisača 2kom.-5 eurov/najem Dodatne kemikalije-20 eurov/kos Dodatna jeklenka plina (Propan)-30/kos
Cenik za najem?
NIZKA SEZONA Traja od 1.1. do 19.6. ter od 1.9. do 31.12. Cena za 3-6 dni znaša 95,00 €. Od 7-13 dni bo cena znašala 90,00 € ter od 14 dni in več bo cena znašala 85,00 €. Vikend paket (od četrtka do ponedeljka) bo znašal 280,00 €, vendar je možen izključno samo v NIZKI SEZONI. VISOKA SEZONA Traja od 20.6.-31.8. ter v času krompirjevih in prvomajskih počitnic. Cena za 3-6 dni bo znašala 125,00€ , od 7-13 dni bo znašala 115,00€, ko pa bo vaš najem dolg 14 dni ali več, pa bo cena najema 110,00€. V cenik najema avtodomov je vključen 22% DDV. V ceno najema, niso vključeni obvezni prevzemni stroški, ki znašajo 120,00€ na najem. Cenik je veljaven od avgusta 2018. Čas počitnic bomo upoštevali po urniku šolskega leta 18/19, ki je bil izdan iz strani ministrstva za šolstvo. Najdete ga na tej povezavi : http://www.mizs.gov.si/delovna_podrocja/direktorat_za_predsolsko_vzgojo_in_osnovno_solstvo/osnovno_solstvo/solski_koledar/

Poglejte naše splošne pogoje

Za vsak slučaj si preberite še naše splošne pogoje. Zavedamo se, da je na spletu veliko prevarantov in želimo si, da vam pomirimo srce.