McLouis

McLouis je blagovna znamka za tiste, ki iščejo udobno, moderen  in privlačen dizajn avtodoma, zaradi katerega se počutijo posebne. Predvideti trende, narekovati modo: to je eden glavnih ciljev podjetja McLouis. Nastane preplet med italijanskim stilom, bivalnim udobjem in oblikovalsko sposobnostjo do zelo značilnih avtodomov, kjer je slogovni podpis McLouis blagovne znamke vedno jasno prepoznavna.

 

 

XGO Dynamic

Avtodomi XGO Dinamic- Italijanski dizajn in cenovna dostopnost za vsakogar. Z avtodomom začutiš svobodo in preprosto slediš svojim sanjam. Paleta modelov zagotavlja maksimalno udobje in ustreza potrebam večine uporabnikov tovrstnih vozil. Na voljo 15 različnih modelov in enotna cena. Avtodomi so plod 40 letnega razvoja ,kjer so najpomembnejša zaščita pred vdorom vode in vlage , zanesljivost gradnje, optimizacija prostora in kakovost materialov, skrbno premišljena izbira iz rok obrtnikov, z ustvarjalnostjo in Italijansko kakovostjo. Na voljo na nepogrešljivi platformi Fiat Ducato

 

NobelART


NobelART je dinamična mlada evropska znamka avtodomov, ki izvira iz tovarne Roller Team in slovi na osnovi modela Kronos. Znamka se hitro uveljavlja po vsej Evropi in iz leta v leto postaja vse bolj priljubljena. Kot del izjemno uspešne skupine Trigano je vodilno načelo ekipe NobelART izdelava sodobnih, inovativnih in zanesljivih italijanskih avtodomov po konkurenčnih cenah. Evropski avtodomi podjetja NobelART so znani po svojem slogu in osebnosti, z velikimi avtodomi do 6 ležišč , ki v Evropi postajajo trden družinski favorit. .


Nakup avtodoma

Si želite kupiti avtodom? Pošljite povpraševanje in naša ekipa zaposlenih vam bo pomagala pri najboljši izbiri. Pustite se presenetiti in z veseljem vam svetujemo po naših najboljših močeh.